HTML

Namaste

"A Jógablog egy utazás kísérőjelensége. Eleinte úgy tűnt, hogy az utazás a jógáról szól. Később kiderült, hogy a jóga szól az utazásról." Feltétlen kövesd a folyamatot és a Jógablog FB-oldalát, ide pedig üzenhetsz a mindenkori szerzőnek: jogalujza_kukac_gmail.com

Lájkold a témát!

Szülőknek

jiaido_gyerekprogram_240.jpg

Címkék

108.hu (1) adishakti (1) agama (4) agni (1) ajánlom (38) ajiit (1) ajna (1) ajurveda (1) ajurvéda (1) ákosjóga (1) akozpont (1) amalasattva (1) amrita (3) anahita (2) anamé (3) antigravity (1) ashutosh (1) asram (4) astanga (11) astoria (2) atma (6) aum (2) balázs valéria (1) baraka (3) bhaktikutir (1) bikram (5) bodyart (1) brahma (2) bringa (2) darshan (3) dinamikus jóga (1) dr indu arora (1) egészség (1) english (1) etka (1) fesztivál (5) ganapati (2) ganga (1) gauranga (2) gerilla (2) gerillajóga (2) gerincjóga (3) géva (2) goodness (2) hahota (1) happy new yoga (1) hatha (8) helloyoga (1) himalájai (6) hotyoga (2) i.ker (4) ii.ker (6) iii.ker (2) india (3) indiai (2) integrál (1) interjú (5) intimtorna (1) irányzatok (1) itthon (1) ix.ker (1) iyengar (9) jalagati (1) jama (1) jiaido (3) jóga (1) jógablog (1) jógablogger (2) jógafesztivál (3) jógairányzatok (1) jógaliget (1) jógalujza (2) jógamari (2) jógaoktatókszövetsége (1) jógatábor (2) jóga a szabadban (1) jóga sziget (1) kaja (1) kayakalp (2) kéklótusz (1) kék lótusz (1) kismama jóga (1) könyv (2) közösség (1) kumnye (1) kundalini (5) légzés (1) maha hot yoga studio (1) málnai tibor (1) mandala (8) második (1) meghívó (1) méz (1) miért (1) monsoon (1) naphold (1) nemajánlom (3) nijama (1) nőijóga (2) nyár (1) nyári tábor (1) nyíltnap (3) összegzés (2) padma (2) powerjóga (1) prakash (1) psychyoga (1) purnam (6) ricardo (1) rólunk (7) sankalpa (1) satyananda (2) shakti (1) shambalatibet (1) shanti (1) sivananda (1) spiritualitás (1) sportjóga (3) stresszoldó (3) sudevi (1) sunrise (1) szabadban (2) szatszang (1) személyes (2) szülinap (1) szúrja (1) tábor (1) tantra (4) tibet (1) újenergia (1) utazás (1) v.ker (4) vi.ker (4) vii.ker (7) viii.ker (4) vinyasa (3) vinyasaflow (4) workshop (2) xi.ker (2) xiii.ker (4) xiv.ker (1) zsuzsi (1) Címkefelhő

Ezt mondták

MA EGYÉVES A JÓGABLOG - KÖSZI!:)

2012.02.23. 12:07 jógalujza

Korral valahogy változik a szülinapok jelentősége... Lassan áttevődik a figyelem a (remélt) ajándék-hegyekről az elmúlt év összegzésére, vagy a következő elképzelésére. Vagy egyszerűen csak elveszíti a fontosságát. Rosszabb esetben azért, mert „áá, úgyis minden nap ugyanolyan szar”, jobb esetben meg – épp ellenkezőleg – azért, mert MINDEN NAP ÜNNEPNAP!!!:)

És mivel (valójában) minden nap ünnepnap, ezért mi nagyon hálásak vagyunk, és ezért a JógaBlog 1. szülinapját úgy ünnepeljük meg, hogy pont egy évvel a legelső poszt megjelenése után VÉGRE megköszönjük nagyon szépen minden kedves mindenkinek, aki nélkül mindez nem jöhetett volna létre……..
 
 
KÖSZI NEKTEK!:)
Hogy olvassátok, hogy kommentelitek, hogy FB-ozzátok, hogy néha egy kicsit nem olvassátok, aztán lehet hogy megint egyszer beleolvastok, és ííígy tovább.
Nélkületek, vagyis olvasók nélkül félkarú, félszemű, félszívű, féleszű, szóval elég béna lenne a JB.:)
 
KÖSZI BALAGE-NAK és EMŐKÉNEK!!
Emőke az a designer-barátnőm, aki megtervezte, hogy ilyen szép legyen. Balage meg bekódolta, ami mindebből nem volt belekódolva a blog.hu-ba. Így aztán nemcsak szépséges logónk és fejlécünk, hanem vannak már vadiúj menüpontjaink is, meg kb. minden ami kell. Hát ez csodálatos!:)
 
Ja, igen, KÖSZI FRUZSINAK!, ő szokta mondani mindenre, hogy „ez csodálatos!”, és ha ő nem dobta volna fel az ötletet PONT egy éve, lehet hogy … csak később jut eszembe megírni mindezt.:)
 
KÖSZI JÓGAMARINAK!
Tadammm, mától önálló szerzői néven publikál a blogon az ifjú padavina, nemcsak holmi „vendégposztokat”, amiket mindig felvezetek, hanem teljes jogú jógabloggerként. Itt olvashatjátok az első beszámolóját, amit már technikailag is saját néven jegyez. Ennek nagyon-nagyon örülünk!:)
 
KÖSZI azoknak, akik meghívnak publikálni az ő felületeikre, mert annak is örülünk.:) Összegyűjtöttük a „Rólunk” alatt egy önálló bejegyzésbe, hogy miket irkáltunk ezek miatt a kedves emberek miatt eleddig. Olvassátok őket is, mert érdemes!
 
KÖSZI a jógaoktatóknak! Fantasztikus, hogy csináljátok, tök szuper! Azoknak, akiknél már jártunk, és azoknak, akikhez még csak most megyünk...
 
KÖSZI A JÓGÁZÓKNAK!:) Lehet, hogy vannak köztük olyanok, akik még nem olvassák a JB-ot, de ez nagyon könnyen és gyorsan megváltozhat, úgyhogy azoknak is köszi, hogy tolják, akikről ez sose derül ki. Mert (ahogy ezt már talán írtam vhol) EZ TÖK SZUPER!:)
 
 
Boldog szülinapot mindenkinek, MINDENNAP, mert ma van az eljövendő életed első napja!:)
 

Szólj hozzá!

Címkék: rólunk szülinap jógablog

A bejegyzés trackback címe:

https://joga.blog.hu/api/trackback/id/tr734184986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása