HTML

Namaste

"A Jógablog egy utazás kísérőjelensége. Eleinte úgy tűnt, hogy az utazás a jógáról szól. Később kiderült, hogy a jóga szól az utazásról." Feltétlen kövesd a folyamatot és a Jógablog FB-oldalát, ide pedig üzenhetsz a mindenkori szerzőnek: jogalujza_kukac_gmail.com

Lájkold a témát!

Szülőknek

jiaido_gyerekprogram_240.jpg

Címkék

108.hu (1) adishakti (1) agama (4) agni (1) ajánlom (38) ajiit (1) ajna (1) ajurveda (1) ajurvéda (1) ákosjóga (1) akozpont (1) amalasattva (1) amrita (3) anahita (2) anamé (3) antigravity (1) ashutosh (1) asram (4) astanga (11) astoria (2) atma (6) aum (2) balázs valéria (1) baraka (3) bhaktikutir (1) bikram (5) bodyart (1) brahma (2) bringa (2) darshan (3) dinamikus jóga (1) dr indu arora (1) egészség (1) english (1) etka (1) fesztivál (5) ganapati (2) ganga (1) gauranga (2) gerilla (2) gerillajóga (2) gerincjóga (3) géva (2) goodness (2) hahota (1) happy new yoga (1) hatha (8) helloyoga (1) himalájai (6) hotyoga (2) i.ker (4) ii.ker (6) iii.ker (2) india (3) indiai (2) integrál (1) interjú (5) intimtorna (1) irányzatok (1) itthon (1) ix.ker (1) iyengar (9) jalagati (1) jama (1) jiaido (3) jóga (1) jógablog (1) jógablogger (2) jógafesztivál (3) jógairányzatok (1) jógaliget (1) jógalujza (2) jógamari (2) jógaoktatókszövetsége (1) jógatábor (2) jóga a szabadban (1) jóga sziget (1) kaja (1) kayakalp (2) kéklótusz (1) kék lótusz (1) kismama jóga (1) könyv (2) közösség (1) kumnye (1) kundalini (5) légzés (1) maha hot yoga studio (1) málnai tibor (1) mandala (8) második (1) meghívó (1) méz (1) miért (1) monsoon (1) naphold (1) nemajánlom (3) nijama (1) nőijóga (2) nyár (1) nyári tábor (1) nyíltnap (3) összegzés (2) padma (2) powerjóga (1) prakash (1) psychyoga (1) purnam (6) ricardo (1) rólunk (7) sankalpa (1) satyananda (2) shakti (1) shambalatibet (1) shanti (1) sivananda (1) spiritualitás (1) sportjóga (3) stresszoldó (3) sudevi (1) sunrise (1) szabadban (2) szatszang (1) személyes (2) szülinap (1) szúrja (1) tábor (1) tantra (4) tibet (1) újenergia (1) utazás (1) v.ker (4) vi.ker (4) vii.ker (7) viii.ker (4) vinyasa (3) vinyasaflow (4) workshop (2) xi.ker (2) xiii.ker (4) xiv.ker (1) zsuzsi (1) Címkefelhő

Ezt mondták

ITT A TAVASZ - NYÍLNAK A VIRÁGOK ÉS A JÓGASTÚDIÓK

2012.03.07. 10:41 jógalujza

Az újév tiszteletére, január-februárban tartott nyílt napok után már itt is vannak a természet (és benne mi magunk) megújulásának tiszteletére rendezett jógás nyílt napok.

Ha szeretnél regenerálódni a téli összenyamvadás után, akkor irány a jógamatrac - ha pedig még nem választottál magadnak fix stúdiót, ahova rendszeresen járnál, akkor most körbejárhatsz a városban válogatni: szeretettel látnak minket egy ingyenes kipróbáló-napra több helyen is. A még aktuális dátumokért keresd a jelt!

Ha pedig tudsz olyan nyílt napról, ami még nem szerepel a listán, küldd mélen, vagy kommentben, hogy mindenki más is tudhasson róla, akit érdekel!


--- amrita ---

Tavaszi ízelítő az Amritában márc. 31-én, igaz, náluk nem nyílt nap, csak nyílt két óra van meghirdetve - cserébe viszont ez a kipróbálási lehetőség minden hónapban rendelkezésre áll a kíváncsiskodóknak... Weboldalon az infó

 

--- jalagati ---

"Tradícionális indiai jógát" próbálhatsz ki április 4-én a Jalagati-ban, egy és negyed órában. Írtunk róluk! Infó a nyílt napról: weboldalukon.
 

--- monsoon ---

Szülinapi ünnepségsorozattal és akció-zuhataggal egybekötött nyílt nap március 10-én a pasaréti Monsoon-ban, a weboldalukon és a FB-on is van további infó. Olvasd el róla a Jógablog-beszámolót is, ha épp van kedved.

 


--- jóga sziget ---

Március 11-én több jóga szigeten is egyszerre nyílnak a stúdiók, a weboldalukon informálódjál a Sivánanda jógatanfolyamokról szóló vasárnapról!

 

--- maha hot yoga studio ---

"Állítólag" március 23-án tart nyílt napot a vadiúj, Dunára néző jógastúdió, a Marina Parton. További infót a weboldalon meg nyilván a Facebook-oldalukon találtok.  

 

--- padma ---

2012. május 6-án, vasárnap női jóga napot rendeznek, két teremben várják a résztvevőket ingyenes női programokkal. Weboldalukon próbálj tájékozódni az eseményről, mi meg itt írtunk róluk.


--- sankalpa ---

Próbáljatok ki új mozgásformákat és kóstoljatok SattvaFood-ot a Sankalpa Jóga és Mozgás műhelyben március 17-én! Itt az infó az oldalukon, a FB-on pedig idelájkoljatok hozzájuk!

Szólj hozzá!

Címkék: nyíltnap

A bejegyzés trackback címe:

https://joga.blog.hu/api/trackback/id/tr64294976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása